ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei, marca Iveco, un bărbat, de 40 de ani, din Bâra, a ieșit din parcare în drumul cu prioritate, fără să respecte indicatorul care-l obliga să cedeze trecerea. Autovehiculul a fost acroșat de un TIR, condus de un bărbat, de 43 de ani, din Brăila, care mergea în direcția Suceava. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-o construcție din lemn (un punct de desfacere). Deși nu părea rănit, șoferul autoutilitarei a fost dus totuși la spital și se pare că are leziuni ușoare. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători auto implicați în eveniment au fost testați și niciunul nu consumase alcool. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un TIR și o autoutilitară s-au ciocnit, astăzi, 1 august, la ieșirea din parcarea Dedeman din Cordun, pe E85. Inițial, accidentul părea grav, oamenii care au sunat la 112 spunând că șoferul autoutilitarei (cel care se pare că nu s-a asigurat la ieșirea din parcare) a rămas încarcerat.

Echipajul de pompieri care s-a dus la locul accidentului a constatat că, într-adevăr, portiera de pe partea șoferului se îndoise spre interior și nu mai putea fi deschisă, iar omul era blocat, însă bine altfel, pentru că a coborât imediat ce militarii i-au eliberat calea. La rândul lui, șoferul TIR-ului era în regulă și nu avea nicio leziune. Nu același lucru se poate spune despre ambele autovehicule implicate în coliziune, impactul lăsând urme vizibile și probabil destul de costisitoare.

Polițiștii încă fac cercetări la fața locului. Vom reveni cu detalii. (C.M.)