0:00

Joi, 8 septembrie, în prima zi dedicată celei de-a XXXII ediții a Zilelor Orașului Târgu Neamț a fost marcată de la primele ore ale dimineții printr-o slujbă TE Deum la Biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din Humulești.

Foto. Zilele orașului Târgu Neamț. Prima zi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

La ora 15, în Sala de ședințe a primăriei au fost sărbătorite cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în prezența primarului Daniel Harpa, a viceprimarului Vasile Apopei, secretarului orașului Isabela Sabin și consilierii locali Maria Raicu, Maria Vrînceanu, Vasile Dron. Preotul Viorel Laiu, directorul Seminarului Teologic de la Mânăstirea Neamț a oficiat și o scurtă slujbă religioasă. Cuplurile sărbătorite de către administrația locală au fost premiate și li s-au oferit cadouri și urări de sănătate.

Foto. Zilele orașului Târgu Neamț. Prima zi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

De la ora 16.00, la Casa Culturii „Ion Creangă” a avut loc o manifestare importantă pentru comunitate, respectiv lansarea cărții profesorului de istorie Emanuel Bălan – „Personalități de pe meridianul Ozana”. Dicționar. La eveniment au participat primarul Daniel Harpa și viceprimarul Vasile Apopei, alături de scriitorul Adrian Alui Gheorghe și Lidia Richter, directorul Bibliotecii Orășenești. Printre invitații prof. Emanuel Bălan s-au aflat și dr. Alexandru Patrașcu, managerul spitalului orășenesc, colegi de la Liceul „Vasile Conta”, cadre didactice de la diferite școli și consilierii locali Maria Raicu, Maria Vrînceanu și Vasile Dron.

Foto. Zilele orașului Târgu Neamț. Prima zi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Manifestările dedicate Zilelor Orașului Târgu Neamț se desfășoară în perioada 8-11 septembrie.

C.T.S

Articolul precedentAccidentat în timp ce-și lua amendă!
Articolul următorDoi soți în spital după ce au “întâlnit” o italiancă în trafic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.