0:00

Accidentat în timp ce-și lua amendă!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident cel puțin ciudat a avut loc ieri, 7 septembrie, în jurul orei 21,00, pe Drumul Național 12 C, lângă Bicaz-Chei, pornind de la un fapt banal în trafic.

Un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi efectuat o depășire neregulamentară, a fost oprit de un echipaj de poliție, pentru a fi sancționat contravențional.

“După întocmirea procesului verbal de contravenție, conducătorul auto, s-ar fi deplasat la autospeciala de poliție, condusă de un bărbat de 37 de ani, din Bicaz-Chei, agent de poliție, fiind surprins și accidentat de aceasta, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale” a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Potrivit martorilor incidentului, în momentul în care bărbatul s-a apropiat de autospeciala poliției rutiere, agentul de poliție care o conducea a pornit și a trecut cu roata peste un deget de la piciorul bărbatului amendat.

Atât bărbatul, ușor rănit, cât și agentul de poliție ce conducea autospeciala au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Oricum ar fi, agentul de poliție are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț: măsuri pentru fluidizarea traficului din Piatra-Neamț
Articolul următorFoto. Zilele orașului Târgu Neamț. Prima zi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.