0:00

Manifestările dedicate Zilelor Orașului Piatra Neamț au debutat pe 27 iunie, când Parcul Tineretului a devenit atracție pentru gurmanzi și loc de joacă pentru cei mici.

FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComercianții s-au pregătit cum se cuvine pentru a satisface toate gusturile, de departe cele mai atractive fiind saltelele gonflabile pentru copii, dar și tonetele cu răcoritoare sau standurile cu bere.

FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO/VIDEO A început Piatra Fest 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiChiar dacă a fost o zi deosebit de caldă nu a fost atât de multe persoane pe cât te-ai fi așteptat, cel mai probabil unul din motive fiind faptul că a fost o zi lucrătoare, urmată tot de una lucrătoare.

Ceva mai mulți pietreni au fost la concertul care a avut loc pe platoul Curții Domnești cu începere de la ora 18:30. Manifestarea ocazionată de Zilele Orașului Piatra Neamț a fost deschisă de copiii de la grupul vocal „Sol Music”, aceștia fiind urmați de  grupul „Floricică de pe stâncă” din comuna Ștefan cel Mare. Pitorești au fost cei din ansamblul „Niki” al Comunității Elene din Piatra Neamț care au adus dansurile populare grecești pe platoul Curții Domnești. Grupul vocal „Floare de Colț” dar mai ales trupa ATN – „Anii Tinereții Noastre” au reușit să anime atmosfera și să scoată cuplurile la dans.

Pe 28 iulie Piatra Fest 2024 continuă cu Gala Generațiilor unde  vor fi premiate peste 150 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și peste 150 de elevi olimpici și profesorii coordonatori. Sunt programate și momente artistice susținute de elevi de la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra Neamț. De la ora 20:00 are loc concertul LEYAH.

Gabi SOFRONIA, FOTO/VIDEO: Bogdan CĂLIAN

Articolul precedentFOTO Casa parohială din Oanțu distrusă în incendiu
Articolul următorBiciclist acroșat de o autoutilitară la ieșirea din Cotu Vameș
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.