Un accident mortal s-a produs în această dimineață, 29 mai, în afara satului Pluton (Pipirig), cu puțin înainte de ora 6.

Șoferul unui camion, un bărbat de 58 de ani, din județul Mureș, s-a răsturnat într-o râpă. Participanții la trafic au sunat la 112, dar când au ajuns echipajele medicale și pompierii de descarcerare, l-au găsit pe șofer în stare de inconștiență. Militarii l-au scos din cabină, iar cadrele medicale au început resuscitarea, însă n-a mai putut fi salvat, potrivit lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

Polițiștii de la Târgu Neamț au efectuat cercetările la fața locului și au stabilit că „în timp ce un bărbat, de 58 de ani, din județul Mureș, conducea un autocamion pe Drumul Național 15 B, din direcția Poiana-Largului – Târgu Neamț, în afara localității Pluton, pe un sector de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat”. În cauză a fost deschis dosar de ucidere din culpă.

C.I.

Articolul precedentAjutor de 700 de lei în iulie pentru pensionarii cu venituri de până la 2000 de lei
Articolul următorMărturisire de la sursă: Lăutarii și băutura la primari- elemente esențiale în proiectele de infrastructură