reclama autocenter

Actualizare: Medicii din UPU Piatra-Neamț au decis să transfere bărbatul la Spitalul de neurochirurgie Iași. Solicitarea pentru elicopterul SMURD a fost făcută pe la ora 17.30.

În această după-amiază, 10 iulie, un bărbat s-a rănit grav după ce s-a prăbușit cu parapanta, în zona Stejaru (Pângărați).

La fața locului au fost trimise echipaje medicale SMURD-TIM și de pompieri. Din primele informații, bărbatul a fost găsit inconștient. „S-a luat legătura cu dispeceratul Iași, elicopterul SMURD este pregătit în cazul în care va fi nevoie de transferul persoanei rănite”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Deocamdată, bărbatul a fost transportat la UPU Piatra-Neamț pentru a se stabili exact ce răni are și dacă se impune transferul la Iași.

Bărabtul are 40 de ani și este din Bacău, după cum au stabilit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, care au făcut cercetările la locul accidentului. „Din primele cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Georgiana Moșu, purtătoruld e cuvânt al IPJ Neamț.

Vom reveni.

C.I.

Articolul precedentO mașină s-a izbit într-un copac, un copil și o femeie au fost răniți
Articolul următorFOTO: Trei tineri răniți după ce șoferul beat a plonjat cu mașina în râul Cracău