Un tânăr, de 26 de ani, a condus băut mașina și a intrat cu viteză în parapetul podului de peste râul Cracău, la Bodești, a rupt parapetul și s-a prăbușit în albie. Atât el, cât și pasagerii, o tânără și un tânăr de 22 de ani, au fost răniți.

Accidentul s-a produs în această dimineață, 11 iulie, pe la ora 6, când cei trei se întorceau de la o petrecere și mai aveau puțin până să ajungă acasă. La fața locului au ajuns echipaje medicale și de pompieri de la Piatra-Neamț. Pompierii au scos două persoane din mașină, a treia ieșise singură și au primit îngrijiri medicale, apoi au fost duse la UPU Piatra-neamț, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Polițiștii care au făcut cercetările au stabilit, după testarea alcoolscopică, că șoferul avea 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 26 de ani, din Bodești, conducea un autoturism pe DJ 155 G, din direcția Bodești către Bodeștii de Jos, ar fi părăsit partea carosabilă, a rupt balustrada unui pod, răsturnându-se în râul Cracău. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a  circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

C.I.

Articolul precedentFOTO: Un bărbat este în comă, după ce s-a prăbușit cu parapanta
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est