Foto. Un bărbat a murit într-un incendiu la Rediu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Potrivit ISU Neamț cauza incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Știre inițială: Astăzi, 6 august, un incendiu a izbucnit într-o locuință din comunca Rediu, un bărbat de 70 de ani blocat de flăcări în interiorul locuinţei şi nu a mai putut fi salvat. În jurul orei 09.30 pompierii au ajuns la locul incendiului, însă din cauza amplorii acestuia nu au reuşit să-l scoată la timp pe bărbatul blocat în interior.

Incendiul se manifesta generalizat în două camere și la acoperișul locuinței. Pompierii voluntari din cadrul SVSU Rediu au acţionat cu o autospecială și alte trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Din interiorul locuinței,  pompierii au scos trupul carbonizat al bărbatului. Fiica proprietarului, în vârstă de 49 de ani, a suferit un atac de panică,  a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  refuzând transportul la spital.

Angela Croitoru

Sursă foto: ISU Neamț

Articolul precedentAPIA Neamț anunță criterii de eligibilitate și termen de depunere pentru schema de plată – ajutorul de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin
Articolul următorAdmitere liceu 2021: Inflație de locuri libere în a doua etapă, doar 7 elevi nerepartizați în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.