pietricica turism

Duminică, 22 aprilie, la Şcoala Gimnazială Păstrăveni a fost inaugurat un teren de sport modern, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, a cetăţenilor, elevilor şi profesorilor. Primarul Anton Gorea, consilieri locali, Ion Asaftei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Viorel Bălţătescu, preşedintele ALDE Târgu-Neamţ, Nicu Pascal, patronul fabricii de lapte Procom Pascal din comună, reprezentantul societăţii care a construit terenul de sport şi prof. Elena Perţa, directorul şcolii, au evidenţiat necesitatea acestui obiectiv.

“Hristos a Înviat! Aşa cum am promis acum un an şi zece luni în campania electorală, că o să fac un teren multifuncţional de sport pentru copiii din această comună, am realizat acest obiectiv. Mi-am dorit ca elevii noştri să-şi desfăşoare orele de sport în condiţii optime. Îi mulţumesc doamnei director pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, mulţumesc Consiliului Judeţean pentru sprijin, profesorilor de sport din Păstrăveni, Ţibucani, Urecheni şi Petricani, mulţumesc firmei care a realizat această investiţie. Mulţumesc şi domnului Nicu Pascal, pentru sponsorizarea mass-mediei la acest eveniment, Consiliului Local şi angajaţilor primăriei pentru sprijin şi implicare”, a spus primarul Anton Gorea.

Evenimentul s-a încheiat cu o competiţie de minifotbal între echipele şcolilor gimnaziale din Păstrăveni, Ţibucani, Urecheni şi Petricani. (C.T. STURZU)