Grafica – o ”abordare a orizonturilor lărgite asupra realităţii, care se regăseşte şi în munca de poliţie, care naşte o abordare complexă activităţii de investigare”.

George are 31 de ani şi este poliţist la Biroul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. A absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, iar de 11 ani lucrează pe linie de investigaţii criminale, fiind desemnat poliţistul anului, în 2014.

Dincolo de meseria de poliţist, hobby-ul său este grafica, perfecţionându-şi veleităţile native în timp, prin exerciţiu. L-au insuflat, în pasiunea sa, spusele lui Rex Renfrow: ”Oamenii neobişnuiţi sunt oameni obişnuiţi, care au o motivaţie deosebită”.

Primul portret a fost cel al lui Eminescu, realizat în primul an de liceu. La o competiţie organizată, în cadrul activităţilor cultural artistice, de şcoala de agenţi de poliţie, s-a clasat pe locul I, fiind recompensat cu 3 zile de permisie.

Grafica reprezintă pentru George o tehnică de lucru, care oferă o perspectivă cât mai realistă asupra a ceea ce reproduce. Îl inspiră oamenii… Pentru el, toate chipurile sunt frumoase… ”E doar o chestiune de percepţie”.

Perspectiva mea este una de apreciere în profunzime a ceea ce văd, în sensul că, dacă pentru unii oameni un peisaj poate fi banal, pentru mine poate reprezenta o capodoperă vizuală. Această abordare a orizonturilor lărgite asupra realităţii se regăseşte şi în munca de poliţie, care naşte o abordare complexă activităţii de investigare”, spune poliţistul. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO Piatra Neamţ, o nouă seară de proteste în stradă!
Articolul următorIncendiu de la un coș de fum în Piatra Șoimului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.