pietricica turism

Actualizare: În urma cercetărilor, polițiștii de la Serviciul Rutier Neamț au stabilit că bărbatul care conducea autoturismul dinspre Pipirig spre Poaina Teiului ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autocarul condus de un bărbat, de 39 de ani, din Iași. „În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Farcașa, care a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, în urma leziunilor suferite, acesta a decedat la unitatea spitalicească. Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Actualizare: După ce șoferul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, a fost scos semiconștient din mașină de pompierii de descarcerare, el a intrat în stop cardio-respirator. „Imediat rănitului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, care au continuat și pe timpul transportului până la CPU Târgu Neamț”, ne-a declarat Luminița Rozoschi, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamț. La CPU, cadrele medicale au continuat manevrele pentru a-l readuce la viață, dar în cele din urmă a fost declarat decesul, potrivit dr. Florin Apostoae, managerul Spitalului orășenesc Târgu Neamț. Poliția face cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs impactul.

****Știre inițială****

În imaginile de la locul accidentului de astăzi, de la Poiana Largului, se poate vedea cum mașina din care a fost scos șoferul încarcerat este zdrobită, în vreme ce autocarul este afectat în mai mică măsură. La ora 14 traficul rutier este în continuare blocat pe DN 15B, de la și spre Târgu Neamț. Imediat după ce s-a produs accidentul, la ora 12.30, IPJ Neamț a anunțat blocarea circulației în zonă.

foto ISU Neamț
foto ISU Neamț
foto ISU Neamț