Actualizare: Conform informațiilor furnizate de IPJ Neamț accidentul de la Bălțătești s-a petrecut în jurul orei 08.30.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui tânăr, de 21 de ani, din Petricani, pasager în autoturism.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii rutieri au reușit identificarea și depistarea în localitatea Bălțătești, a conducătorului auto în cauză, un minor de 17 de ani, din Târgu-Neamț.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul de 21 de ani i-ar fi încredințat autoturismul minorului pentru a-l conduce”, notează comunicatul IPJ Neamț.

Știre inițială: Un tânăr de 17 de ani, care a consumat și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, a provocat un accident în comuna Bălțătești, rănindu-l pe pasagerul din dreapta. El și-a continuat seria deciziilor greșite și a fugit de la locul accidentului dar între timp a fost prins de polițiști.

Un alt accident s-a petrecut și pe raza comunei Vânători-Neamț, fiind vorba de doar o simplă tamponare între un TIR și un autoturism. Traficul a fost blocat în urma acestui incident. Din fericire nu au fost victime.

Vom reveni cu detalii

Articolul precedentCiocnire violentă între două mașini cu o victimă
Articolul următorFOTO. Accident cu trei victime din care una încarcerată
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.