reclama autocenter

Doar o remiză, scor 1-1 (0-0), au obținut tinerii fotbaliștii ai naționalei U15 în compania Republicii Moldova, ieri, 21 februarie, la Piatra Neamț, unde efectuează și un cantonament de pregătire. Acesta a fost primul joc disputat în actuala formulă de tricolorii pregătiți de Costel Enache. Oaspeții au deschis scorul în minutul 48 prin Daniel Danu, iar România a egalat în minutul 77 prin Cătălin Cârjan, printr-un șut expediat de la 15 metri.

“Rezultatul nu e unul care să ne mulțumească în totalitate, dar cu puțină preocupare, cu mai multă concentrare cred că pe lângă un joc frumos, pe lângă un joc dinamic, un meci în care jucătorii s-au implicat total, o să avem parte și de rezultate. Cred că acesta este viitorul acestui grup. Scorul este doar o evaluare de moment, e o evaluare de conjunctură, e prima întâlnire a grupului nostru, e primul joc și eu mă declar mulțumit. Sunt lucruri de corectat, de îmbunătățit, dar plecăm de la o bază bună”, a afirmat antrenorul Costel Enache.

“A fost un joc foarte bun”, a spus și Mihai Stoichiță, noul director tehnic al Federației Române de Fotbal. “Amândouă echipele au jucat bine și sunt tare bucuros că le-am văzut la lucru”.

La meci au mai asistat Gheorghiță Geolgău (șeful departamentului scouting al FRF), Florin Răducioiu (antrenor juniori B – elită de la Academia de Fotbal Atletico Madrid București), ziaristul Andrei Vochin (consilierul președintelui FRF), Massimo Pedrazzini, Renzo Rossi (director sportiv în era Massone la FC Ceahlăul), Vlad Munteanu (coordonator al Centrelor de Excelență) și Costel Solomon (fost jucător la FC Ceahlăul, în prezent scouter al FRF). (Ana MOISE; Foto: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentManifestare cu 180 de copii pentru cei 180 de ani de la naşterea lui Ion Creangă
Articolul următorDragobete şi Mărţişor cu Centrul “Carmen Saeculare”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.