Dragoș Chitic, însoţit de reprezentanți ai departamentelor Învățământ și Investiții din cadrul primăriei, a inspectat astăzi, 17 august, Școala nr. 2 și Școala nr. 8, informează Primăria Piatra Neamţ, într-un comunicat de presă.

„La fiecare dintre cele două școli, primarul Dragoș Chitic s-a întâlnit cu directorii și administratorii  unităților de învățământ, dar și cu consilieri locali, membri ai consiliilor de administrație”, potrivit sursei citate.

„Mai sunt ceva mai mult de trei săptămâni până la începerea  noului an școlar, iar școlile din Piatra Neamț trebuie să-și primească elevii în cele mai bune condiții. Astăzi m-am deplasat la două unități de învățământ din oraș pentru a  stabili ce mai este de făcut pentru confortul și siguranța elevilor”, a declarat Dragoș Chitic.

Primăria Piatra Neamţ anunţă că, în perioada imediat următoare, se vor realiza lucrări de reasfaltare a terenurilor de sport de la cele două școli (asfaltare completă la Școala nr. 2 și asfaltare parțială la Școala nr. 8).

„Mulțumesc directorilor unităților școlare precum și cadrelor didactice implicate în această perioadă în acțiunea comună de întreținere și modernizare a școlilor.  Îi asigur pe elevii care învață în Piatra-Neamț că  primul clopoțel al noului an școlar va găsi unitățile de învățământ din oraș în condiții optime”, a mai adăugat edilul municipiului. (ZCH NEWS; FOTO: Primăria Piatra Neamţ)

Articolul precedentACTUALIZARE Copac căzut peste un bărbat la Tazlău
Articolul următorȘeful Poliției Iași și-a luat rămas-bun de la colegi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.