Astăzi, 9 iunie, au început lucrările pentru turnarea stratului final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida.

Primăria Piatra Neamț a anunțat încă de ieri că „recomandă șoferilor să respecte semnalizarea rutieră de la fața locului, întrucât traficul va fi îngreunat pe acest tronson pe perioada desfășurării lucrărilor”.

FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO. Piatra Neamț: Se toarnă stratul final de asfalt pe coridorul B-dul 9 Mai – Str. Dimitrie Leonida, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Foto: Mesagerul de Neamț

Articolul precedentAverse torenţiale în Neamţ şi nord-vestul Moldovei
Articolul următorActualizare. Educația în grevă. Miting în București, invitație la Guvern
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.