Lucrările de reamenajare a intersecției străzilor Republicii și Bistriței, cunoscută ca intersecția din fața Gării Piatra Neamț, sunt în plină desfășurare. Se estimează că reconfigurarea întregii zone, însemnând și construirea unui sens giratoriu, se va finaliza până la sfârșitul acestei luni, deși autorizația de construire a fost emisă pe data de 16 octombrie 2018 și are valabilitate 12 luni.

FOTO Piatra Neamț: Se reamenajează intersecția de la Gară, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRespectiva intersecție se va modifica în ideea fluidizării traficului, mai ales că au existat și solicitări în acest sens de la o companie ce urmează să deschidă un nou supermarket în Piatra Neamț, vis-a-vis de Biserica de la Gară.

FOTO Piatra Neamț: Se reamenajează intersecția de la Gară, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Se lucrează acolo. Întâi vom termina de asfaltat, la această etapă suntem acum, pentru că s-au modificat și trotuarele, iar apoi vom trece la construcția sensului giratoriu. Estimăm că lucrările se vor termina până la sfârșitul lunii noiembrie”, a declarat Gheorghe Triboi, director S.C. Publiserv Piatra Neamț. (I.Ș.)

Articolul precedent3 bărbați, însoțiți de 10 câini, au cules ilegal 2,5 kg de trufe
Articolul următorBătrână imobilizată la pat decedată într-un incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.