FOTO/VIDEO. Pericol de explozie! Cisternă cu motorină răsturnată pe E85, în Neamț, trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 40 de ani, cetățean ucrainean, conducea o autocisternă, ce transporta combustibil, pe DN2-E85, în localitatea Secuieni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile“, a anunțat Poliția Neamț.

În urma impactului șoferul a fost rănit. Aceasta nu era sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Actualizare. Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 10.35, potrivit ISU Neamț.

Pe la ora 11.25 traficul s-a reluat pe un sens, dirijat, potrivit IPJ Neamț.

***Știre inițială***

O cisternă cu motorină s-a răsturnat în afara șoselei E85, la Secuieni, județul Neamț și traficul a fost blocat de la ora 11, astăzi, 4 mai.

Măsura este de a preveni dezastrul pe care o posibilă explozie l-ar provoca, potrivit IPJ Neamț.

FOTO/VIDEO. Pericol de explozie! Cisternă cu motorină răsturnată pe E85, în Neamț, trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferul a reușit să iasă din cabină.

Pompierii ajunși la fața locului au intervenit pentru deconectarea bornelor și prevenirea izbucnirii unui incendiu. „Se lucrează la limitarea întinderii substanței inflamabile, fiindcă sunt scurgeri de motorină”, a mai precizat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Paramedicii îi acordă îngrijiri medicale șoferului.

C.I.

Articolul precedentFOTO&VIDEO Incendiul de la Roman a produs pagube la 7 firme
Articolul următorOferta educațională a Universității Vasile Alecsandri Bacău