0:00

O ambulanță care transporta un pacient la spital a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate. Nu se cunosc detalii în acest moment dacă ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite.

FOTO. O ambulanță s-a ciocnit frontal cu o mașină: cinci victime, printre care și pacientul, ZCH NEWS - sursa ta de informații

“La data de 19.02.2023, ora 11.45, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Țigănași, județul Iași a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule care s-au lovit frontal, unul dintre acestea fiind o ambulanță. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei din ambulanță (printre care și pacientul) și două din celălalt autoturism.

Niciun șofer nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat inspector Anca Alexandra Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

FOTO. O ambulanță s-a ciocnit frontal cu o mașină: cinci victime, printre care și pacientul, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Starea unora dintre răniți este foarte gravă. La fața locului au acționat o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, echipajul de TIM, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o ambulanta tip „B” de la SAJ Iași.

Angela Croitoru

Foto: ISU Iași

Articolul precedentDoi pietoni răniți în accidente rutiere
Articolul următorVIDEO. Raport de activitate deputat PNL, Mara Calista
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.