0:00

Doi pietoni răniți în accidente rutiere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă seara, 18 februarie, doi bărbați, ambii în vârstă de 45 de ani, unul din Piatra-Neamț, celălalt din Roman, au fost loviți de autoturisme și au ajuns, cu diferite traumatisme în spital.

În accidentul de la Roman, produs în jurul orei 17,00 pe strada Ștefan cel Mare, șoferul unui autoturism efectua manevra de mers înapoi, fără să se asigure cum trebuie și l-a observat prea târziu pe pietonul aflat în spatele mașinii, lovindu-l.

Trei ore mai târziu, în Piatra-Neamț, “un bărbat, de 33 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe aleea Brazilor, ar fi surprins și accidentat, un bărbat de 45 de ani, din  aceeași localitate, ce se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, precizează subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Dacă la Roman nu a fost vorba de consum de alcool, în Piatra-Neamț, polițiștii rutieri au constatat, în cazul pietonului, o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Angela Croitoru

Articolul precedentNeamțul sub cod portocaliu de viscol și cod galben de inundații
Articolul următorFOTO. O ambulanță s-a ciocnit frontal cu o mașină: cinci victime, printre care și pacientul
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.