0:00

Actualizare: Pompierii au fost anunțați primii, la ora 14.35 și la locul accidentului au fost trimise două echipaje.

Prin apel la 112 la ora 14:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DJ 208 G, în comuna Ștefan cel Mare. O autoutilitară în care se afla doar conducătorul auto a lovit un cap de podeț și s-a răsunat pe o parte.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Conducatorul auto, un bărbat de 27 ani, a primit îngrijiri medicale îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

FOTO. Microbuz răsturnat, trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Traficul a fost reluat cu puțin înainte de ora 16.

Polițiștii au stabilit că șoferul, un tânăr de 27 de ani, nu era băut.

Astăzi, 26 octombrie a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 208G, în localitatea Ștefan cel Mare.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 27 de ani, conducea o autoutilitară pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un cap de podeț și răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

***Știre inițială***

Traficul este blocat acum în localitatea Ștefan cel Mare, la aproape jumătate de oră după ce un microbuz de marfă s-a răsturnat.

FOTO. Microbuz răsturnat, trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Evenimentul rutier a fost anunțat la 112 la ora 14:47. Din primele informații ar fi vorba de o singură victimă, șoferul microbuzului de marfă. Încă nu se cunoaște starea șoferului, dar din imagini se poate observa că mașina a ajuns în echilibru precar chiar pe partea stângă, după ce s-a izbit frontal.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Vom reveni cu amănunte.

G.M.

Articolul precedentDouă străzi din Piatra-Neamţ vor fi electrificate în 2023
Articolul următorPrimăria Săvinești, reclamată la 112 că a modificat cuibul berzelor pe un stâlp de electricitate