0:00

FOTO: Israelian mort, mașină intrată sub TIR, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFOTO: Israelian mort, mașină intrată sub TIR, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFOTO: Israelian mort, mașină intrată sub TIR, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO: Israelian mort, mașină intrată sub TIR, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Polițiștii rutieri care au făcut cercetările la locul accidentului, n-au putut stabili precis de ce șoferul a intrat pe contrasens, pe o porțiune de drum în linie dreaptă. „În jurul orei 6 polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN 2. Din primele cercetări, a reieșit că un cetățean israelian, de 60 de ani, conducea un autoturism, iar în afara localității Tupilați ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 45 de ani, din Suceava. A intervenit echipajul medical, care după efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul cetățeanului israelian. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Polițiștii nu exclud ca șoferul să fi adormit la volan ori să i se fi făcut rău. Dar nici varianta unei defecțiuni tehnice la mașină nu este exclusă. La ora 10 circulația a fost reluată alternativ, pe un fir.

Actualizare: Șoferul, un bărbat de 60 de ani, israelian, a fost găsit mort de pompierii de descarcerare. Bărbatul a intrat frontal în camionul încărcat cu biscuiți. Polițiștii urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri ale drumului Roman – Fălticeni, pe DN 2, la Tupilați.

*** Știre inițială***

O persoană a rămas încarcerată în autoturismul care a intrat sub un TIR. Accidentul s-a produs în această dimineață, 29 septembrie, lînga Hanu Ancuței. La locul accidentului acționează pompierii de descarcerare și ambulanțe. Vom reveni. (C.I.)

Articolul precedentImagini incredibile surprind manevra iresponsabilă a unui șofer în intersecție
Articolul următorUn dealer recidivist de ecstasy a scăpat de 8 luni de pușcărie