0:00

Foto. Incendiu la Ghindăoani. Proprietarul a suferit un atac de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFlăcări au apărut din toate părțile în gospodăria unui localnic din comuna Ghindăoani, aseară, 19 ianuarie, în jurul orei 21,30.

Vecinii au dat alarma și pompierii Detașamentului Târgu Neamț și voluntarii din comună au ajuns la fața locului. Casa ardea, însă, în întregime și focul ajunsese și la o magazie de alături, atunci când au ajuns forțele de intervenție.

Când și-a văzut munca de-o viață distrusă de foc, proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a suferit un atac de panică. Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor, dar pentru că bărbatul părea să aibă probleme de sănătate destul de grave, a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe Târgu Neamț.

Foto. Incendiu la Ghindăoani. Proprietarul a suferit un atac de panică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii au ajuns la concluzia că aragazul aprins, lăsat nesupravegheat a fost cauza ce a generat incendiul în urma căruia bărbatul a rămas fără casă.

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentPiatra Neamț. Culmea nepăsării: A aruncat o țigară aprinsă în ghena spitalului județean!
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „S-a făcut astăzi un nou pas pentru a veni în ajutorul persoanelor vulnerabile”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.