0:00

Un incendiu a izbucnit în această dimineață, 18 august, în jurul orei 10.45 la o casă din localitatea Tarcău.

ISU Neamț a fost înștiințat de amploarea mare a incendiului și de pericolul că acesta s-ar putea răspândi de Vasilică Dima, pompier pietrean care locuiește în aceeași localitate.

Până la sosirea forțelor de intervenție, incendiul s-a dezvoltat, fiind deja generalizat la acoperișul unei locuințe tip duplex și la acoperișul unei case de locuit învecinate, precum și la anexele gospodărești ale acesteia, cu pericol de propagare imediată la încă o locuință și alte anexe. Forțele de intervenție au reușit să protejeze construcțiile învecinate”, notează un comunicat al ISU Neamț.

Din fericire, nu au fost victime. Două persoane, proprietari ai uneia dintre case, în vârstă de 90, respectiv 85 de ani au suferit atacuri de panică dar au fost tratați la fața locului de echipajul serviciului de Ambulanță și au refuzat transportul la spital.

„În urma incendiului, pagubele au fost însemnate, respectiv au ars:

  • acoperișul casei tip duplex (construit din astereală lemn și învelitoare tablă) pe o suprafață de aproximativ 400 mp, elemente de tâmplărie, articole de mobilier, echipamente electronice și electrocasnice, documentele personale ale proprietarilor;
  • acoperișul locuinței vecine și anexe gospodărești, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp”, menționează comunicatul ISU.

Z.C.

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentRecidivist ieşean prins în Neamţ, cu permisul suspendat de 3 ani, de două ori în aceeaşi zi
Articolul următorNu a oprit la Stop și două persoane au fost rănite
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.