0:00

Un puternic incendiu a distrus o parte din gospodăria unui localnic din Oglinzi, comuna Răucești. S-a întâmplat pe 16 octombrie, aproape de miezul nopții, apelul pentru ajutor prin numărul unic de urgență 112 fiind înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 23:01.

FOTO. Incendiu devastator la Oglinzi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Au intervenit militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntarii de la SVSU Răucești. La sosirea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la locuință.

„Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească (construită din lemn și acoperită cu tablă și plăci de azbociment) cu suprafața de 100 mp și bunurile din interiorul acesteia (utilaje și unelte agricole, lemne de foc, cherestea, obiecte de uz gospodăresc etc.)”, anunță ISU Neamț.

La final specialiștii au cercetat și au ajuns la concluzia că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Din fericire nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt considerabile.

(G.S.)

Articolul precedentDaniel Harpa. președintele PSD Neamț: 32 de localități se vor racorda la rețeaua de gaze naturale, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”
Articolul următorRețea de falsificatori care opera și în Neamț trimisă în judecată