0:00

Actualizare: Duminică, 17 octombrie, în jurul orei 23:17, un incendiu a izbucnit la o bucătărie de vară a unei gospodării de pe strada Eternității din orașul Târgu Neamț.

Pompierii Detașamentului Târgu Neamț au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la bucătăria de vară,  la un garaj,  corp comun cu bucătăria și la acoperișul  casei, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate.

Proprietarul în vârstă de 74 de ani a suferit atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Au ars anexa gospodărescă cu o suprafață de 30 mp cu bunurile materiale din interior, un garaj cu o suprafață 30 mp în care se afla parcat un autoturism și acoperișul unei case pe o suprafață de 150 mp.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat,  cel mai probabil, de o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în interiorul bucătăriei.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit în noaptea de 17 spre 18 octombrie pe strada Eternității din Târgu Neamț.

Pompierii au reușit să stingă flăcările.

Vom reveni cu detalii.

Știre actualizată. Foto. Incendiu azi noapte în Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre actualizată. Foto. Incendiu azi noapte în Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Incendiu azi noapte în Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații C.T. Sturzu

Articolul precedentL4 Speranţa Răuceşti şi Victoria Horia continuă seria victoriilor; CSM Roman obţine prima victorie
Articolul următorFraudele prin SMS, recomandări de la IPJ Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.