BACĂU

„Astăzi, cu ocazia zilei de 8 Martie, polițiștii rutieri şi de proximitate au fost în mijlocul comunității din municipiul Bacău, unde au oferit flori şi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.

FOTO Flori pentru doamne şi domnişoare de la poliţiştii din Bacău, Iaşi şi Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPOLIȚIȘTII INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN BACĂU VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!”. (TEXT şi FOTO: IPJ Bacău)

IAŞI

„A devenit o tradiţie ca poliţiştii din judeţul Iaşi să marcheze Ziua Femeii prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic. Astfel, de 8 Martie, poliţiştii rutieri au oferit flori şi recomandări preventive doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat în trafic în municipiile Iaşi şi Paşcani.

Şoferiţele s-au arătat încântate de gestul poliţiştilor. Aceştia din urmă le-au reamintit conducătoarelor auto că este necesar să respecte regulile de circulaţie. De asemenea, astăzi, înainte de a pleca la serviciu, poliţiştii ieşeni au transmis La mulţi ani! şi femeilor din viaţa lor, amintindu-le cât de importante sunt pentru ei”. (TEXT şi FOTO: IPJ Iaşi)

NEAMŢ

„Polițiștii nemțeni au fost prezenți și astăzi în trafic cu flori pentru a felicita doamnele și domnișorele, de Ziua Internațională a Femeii. Acestea au fost oprite în trafic, pe bd. Ștefan cel Mare din Târgu Neamț și în Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț, fiind plăcut surprinse de gestul polițiștilor.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări de care trebuie să ţină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic. Pe această cale, conducerea și colectivul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor fericire, sănătate şi multe împliniri, cu prilejul zilei de 8Martie!” (TEXT şi FOTO: IPJ Neamţ)

Articolul precedentViceprimarul de Pânceşti, bătut de doi puşcăriaşi
Articolul următorFemeie cu arsuri transportată cu elicopterul la București! Fiica acesteia dusă cu ambulanța la Iași!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.