FOTO: Femeie cu arsuri și mai multe animale carbonizate, la cantonul silvic Voitinel, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 22 decembrie, un incendiu izbucnit la o bucătărie de vară a cantonului silvic Voitinel (Suceava) a făcut prăpăd. O angajată a suferit arsuri la mâini, în încercarea de a stinge flăcările. Mai multe animale au pierit, carbonizate.

Pompierii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu voluntarii SVSU Voitinel, Bilca și Gălănești, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, după apelul la 112, de pe la ora 4, ardeau generalizat construcțiile din lemn, corp comun cu cantonul silvic.

O femeie de 48 de ani, angajată a cantonului, a suferit arsuri la mâini, a primit primul ajutor medical de la paramedicii SMURD şi a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate.

FOTO: Femeie cu arsuri și mai multe animale carbonizate, la cantonul silvic Voitinel, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu ars bucătăria de vară, un adăpost de animale, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, și un autoturism. Flăcările au degradat acoperișul cantonului pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și elemente de tâmplărie din lemn. În incendiu, au pierit șase oi, doi porci și 14 păsări de curte.

Pompierii au stabilit că flăcările au izbucnit din cauza coşului de fum neizolat termic față de materialele combustibile. Ultimul focar a fost izolat şi stins după ora 9, potrivit ISU Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO: Un fumător a lăsat un cartier întreg fără gaz metan, în Roman
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: raport de activitate