Pavilionul expozițional de pe bd. Republicii (fosta Casă a Căsătoriilor) găzduiește luni, 25 aprilie, până la ora 14:00, expoziția-concurs „Culoare și Candoare – Atelierul Iepurașului”, în cadrul căreia sunt expuse obiecte create de copiii din centrele de plasament, de asistații Centrelor de Recuperare Bozieni și Păstrăveni, precum și de copiii sau beneficiarii cu dizabilități din cadrul mai multor fundații și asociații din județ. Expoziția este organizată de Consiliul Județean Neamț și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț.

„Este prima ediție pe care o organizăm cu ocazia Sărbătorilor de Paște și este un prilej pentru a face cunoscut cât de talentați sunt acești copii și să afle locuitorii din Piatra Neamț și nu numai ce lucruri minunate se fac în centrele de plasament și în centrele de zi sau de recuperare, care colaborează cu DGASPC. Sper ca în anii următori să putem organiza evenimentul într-o zi însorită, în Parcul Central, unde să fie prezentă mai multă lume și să fie mai mult spațiu”, a spus, în deschidere, directoarea DGASPC Neamț, Cristina Păvăluță.

În cadrul evenimentului a fost premiat și Vasile Țurcă, tânărul de la Centrul de Plasament „Elena Doamna” din Piatra Neamț și elev la Colegiul Tehnic Forestier care a ocupat locul al II-lea la Olimpiada Națională de Tehnologie a Lemnului. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: „Sunt convins că Guvernul Cioloș va susţine dezvoltarea Moldovei”
Articolul următorANM: Sărbătorile de Paşti sub umbrelă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.