0:00

FOTO: Doi morți și un bărbat cu arsuri grave într-un incendiu la Vlădeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO tragedie de proporții a lovit astăzi, 14 ianuarie, în urmă cu puțin timp, o familie din satul Vlădeni, comuna cu același nume din județul Iași.

Un bărbat și o femeie, soț și soție, de 68 și 65 de ani, au murit în incendiul ce le-a cuprins apartamentul.

Pompierii ISU Iași ajunși la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru cei doi, dar paramedicii EPA și cei ai SMURD Terapie Internsivă Mobilă i-au acordat primul ajutor unui alt bărbat de 46 de ani, care are arsuri de gradele II și III pe 30% din suprafața corpului. Acesta a fost transportat la Secția de arși a Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Spiridon din Iași.

Incendiul s-a produs la un bloc cu două etaje. La fața locului au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii Detașamentului Iași cu două autospeciale de stingere și intervenție și voluntarii SVSU Vlădeni.

S-ar pare că bărbatul de 46 de ani, nepotul femeii decedate, a încercat cu bricheta să verifice dacă butelia are scăpări de gaz. Moment în care hainele i-au luat foc. A ieșit afară și s-a salvat, dar în urma lui tot apartamentul a fost cuprins de foc.

Angela Croitoru

(foto: ziaruldeiasi.ro)

Articolul precedentA crescut la peste 2 la mie rata de infectare COVID 19 în Neamţ
Articolul următorDocument: Noi reguli pentru școala fizică și online