FOTO: Descinderi la Casa de Sănătate Neamț în mega-acțiunea DIICOT, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUna din cele 457 de percheziții demarate de DIICOT la prima oră a zilei de miercuri, 24 noiembrie, vizează Casa de Asigurări de Sănătate Neamț.

Ofițeri de poliție, cu sprijinul jandarmilor, au descins la sediul instituției și au așteptat înăuntru până ce a ajuns și conducerea instituție.

FOTO: Descinderi la Casa de Sănătate Neamț în mega-acțiunea DIICOT, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImaginile suprinse în jurul orei 9.30 arată că acțiunea oamenilor legii a avut impact, luînd-o prin surprindere pe directoarea adjunctă Gabriela Zamfir.

Rămâne de văzut ce suspiciuni planează asupra CAS Neamț, în condițiile în care DIICOT a anunțat că cele 47 de acțiuni operative demarate simultan în toată țara au ca scop principal destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului cu consecințe deosebit de grave.

C.I.

Articolul precedentDe ce cazinourile oferă atât de multe bonusuri?
Articolul următorDIICOT Neamț: Prejudiciu de 6 milioane lei din concendii medicale fictive. 12 persoane duse la audieri