CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (L3) a pierdut miercuri, 29 august, partida disputată pe teren propriu, contra formaţiei Aerostar Bacău (L2), în cadrul etapei a treia a Cupei României, ediţia 2018-2019. Fotografii:

Deşi a avut o evoluţie sensibil mai bună decât cea de sâmbătă (0-1 cu Metalul Buzău, în campionat), tânăra echipă pietreană a trebuit să se recunoască învinsă, cu scorul de 1-4 (1-3), de o formaţie mult mai experimentată. Au marcat: Copoţ-Barb (19)/Buhăcianu (22, 36), Vraciu (40) şi Istrate (79).

„Consider că, per total, a fost destul de bine. Trebuie să mai eliminăm din erorile defensive. Suntem o echipă care vine din Liga a IV-a, cu mulţi jucători de 18-19 ani. Nu ne putem compara cu adversarul din punct de vedere al experienţei. Chiar dacă am pierdut la un scor mare, în multe momente am avut o progresie destul de bună. Am avut o construcţie mai bună decât sâmbătă, dar adversarii ne-au penalizat greşelile. Cred că rezultatul este mult prea aspru”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

„Am vrut să tratăm foarte serios competiţia. Ştiţi că şi anul trecut am ajuns până în 16-imi, unde am jucat cu Dinamo Bucureşti, chiar la Piatra Neamţ, o premieră pentru mulţi dintre elevii mei. Mă bucur că am reuşit să ne calificăm. Scopul nostru principal până la urmă este jocul de sâmbătă, în campionat, pentru că am avut un start destul de greoi în Liga a II-a”, a precizat Cristian Popovici, antrenorul principal al formaţiei Aerostar Bacău.

Veştile rele pentru CSM Ceahlăul vin însă dinspre Lieşti, formaţia locală Sporting (adversara de sâmbătă, 1 septembrie, a pietrenilor) reuşind să elimine, la loviturile de departajare (0-0, după 120 de minute şi 8-7), Suporter Club Oţelul Galaţi, candidata numărul 1 la promovare din Seria I a Ligii a III-a. În aceeaşi arie geografică, s-au consemnat şi rezultatele: Bucovina Rădăuţi-Foresta Suceava 1-0 (0-0) şi Viitorul Liteni-Ştiinţa Miroslava 0-4 (0-1). Următoarea etapă a Cupei României va avea loc pe data de 12 septembrie, ultimul obstacol înaintea 16-imilor de finală, fază în care vor fi angrenate şi echipele de Liga I. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentInfracțiuni trase la indigo
Articolul următorIon Rotaru: Primăria Alexandru cel Bun a obținut fonduri și europene, și de la Guvern, și de la Consiliul Județean
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.