pietricica turism

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSM Roman au debutat cu înfrângeri în noul sezon al Ligii a III-a, Seria I.

La Piatra Neamţ, echipa din localitate, nou promovată din Liga a IV-a, a fost nevoită să se recunoască înfrântă în meciul disputat sâmbătă, 25 august, pe teren propriu, contra formaţiei Metalul Buzău. Scorul a fost 0-1 (0-1), prin punctul marcat de Lungoci (`43).

“Un meci dificil cu un adversar foarte bun. Am avut mai multe momente bune, mai ales în a doua repriză. Din păcate, lipsa omogenităţii la acest început de campionat şi-a spus cuvântul. Avem foarte mulţi jucători noi şi va mai dura până ne vom exprima la o valoare mai apropiată de cea reală. Am felicitat echipa pentru atitudine, pentru modul în care au luptat, pentru modul în care şi-au dorit. Era clar că vom avea şi emoţii şi au apărut şi greşeli din acest punct de vedere. Am avut şi câteva ocazii şi cred că echitabil ar fi fost un egal”, a precizat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

“Din fericire am câştigat acest meci. Meciul nostru, ca şi cel al gazdelor, nu a fost unul foarte bun. Am avut momente când am părut că dominăm, au fost ultimele 20-25 de minute când adversarul ne-a dominat. Au fost faze puţine, goluri la fel de puţine, un joc urâţel! Rămâne bucuria victoriei şi cam atât”, a declarat Valentin Stan, antrenorul principal al Metalului Buzău.

O galerie foto de la meciul de la Piatra Neamţ – AICI.

Şi CSM Roman a pierdut în această primă etapă, dar într-o deplasare grea, la Bucovina Rădăuţi. Sucevenii au câştigat cu 1-0 (1-0), prin golul marcat de Coroamă (`6).

Alte rezultate: CSM Paşcani-Oţelul Galaţi 0-1 (0-1), Ştiinţa Miroslava-CSM Râmnicu Sărat 1-0 (0-0), Sănătatea Darabani-Sporting Lieşti 1-5 (0-3), Gloria Buzău-KSE Târgu Secuiesc 3-2 (2-0) şi Şomuz Fălticeni-CSM Focşani 0-1 (0-0). Partida AFC Botoşani II-Foresta Suceava a fost amânată. (M. CONSTANTINESCU)