0:00

FOTO: Copilaș de 1 an și un bărbat răniți într-un accident grav, la Tupilați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 21 decembrie, pe DN 2, în Tupilați, județul Neamț, un bărbat de 62 de ani care conducea un autoturism, a intrat pe sensul opus de mers, în coliziune frontală cu o mașină condusă regulamentar de o femeie de 31 de ani.

Ambii conducători auto sunt din Roman, iar în cele două mașini se aflau 5 persoane. Încă nu cunosc detalii în legătură cu manevra pe care primul autoturism a făcut-o, ancheta poliției urmând să lămurească și acest aspect.

În urma impactului, șoferul de 62 de ani a rămas între fiarele mașinii avariate.

FOTO: Copilaș de 1 an și un bărbat răniți într-un accident grav, la Tupilați, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii romașcani au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, una cu Echipaj de Prim Ajutor și o alta de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Bărbatul a fost extras din interiorul mașinii, semiconștient, preluat de paramedicii TIM care i-au acordat primul ajutor și l-au transportat de urgență la CPU Roman. Tot acolo a fost transportat și un copil de 1 an, din celălalt autoturism, de către Echipajul de Prim Ajutor.

Femeia a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, celălalt șofer nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând să îi fie prelevate probe de sânge la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto. Târgu Neamţ: Moş Crăciun va ajunge şi la copiii orfani şi la bătrânii fără familie
Articolul următorMunicipiul Piatra Neamț: datoria publică a scăzut cu 6 milioane de lei