pietricica turism
serbarile zapezii

Fetița a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Medicii din CPU au stabilit că a suferit arsuri de gradul I-II la față și la mâna stângă, pe circa 7% din corp și au internat-o în secția Chirurgie infantilă pentru tratament și pansarea rănilor, a precizat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

********Știre inițială********

Potrivit lt.col. Andrei Grancea, există o victimă, o fetiță de 10 ani, care a fost surprinsă de flăcări în mașină și are arsuri la față și la mâini, fiind scoasă de mama ei până la sosirea pompierilor. Mașina este distrusă de incendiul provocat cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit, după cum a precizat ofițerul de presă al ISU Neamț.

********Știre inițială********

Un autoturism care era parcat într-un garaj a luat foc. Pompierii au fost solicitați să intervină la incendiul de pe strada Toma Stelian, din municipiul Roman. Alerta la 112 a fost dată pe la ora 13,30, iar spre locul solicitării s-au deplasat echipaje de pompieri și paramedici de la Detașamentul de Pompieri Roman al ISU Neamț. Vom reveni.