La nivelul Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ a fost constituit Consiliul Consultativ din domeniul Educației. Prima şedinţă a acestei structuri a avut loc joi, 9 martie. Scopul consiliului este acela de a realiza o consultare reală cu profesioniştii din domeniul învăţământului.

FOTO Consiliu Consultativ pe Educație la CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Consider că educația este domeniul cel mai îndreptățit a fi tratat ca prioritate într-un stat ce își dorește să dezvolte o societate sănătoasă și modernă. De asemenea, cred că doar în condițiile în care avem dascali bine pregătiţi și un sistem de educație consolidat putem genera o dezvoltare durabilă, putem construi acel stat puternic pe care ni-l dorim cu toții.

FOTO Consiliu Consultativ pe Educație la CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcestea sunt motivele care m-au determinat să constitui la nivelul Consiliului Județean Neamț un organism consultativ care să reunească oameni profesioniști, bine pregătiți, care pot contribui la îmbunătățirea sistemului. Îi asigur pe toti cei care au răspuns invitatiei mele că voi face tot ce îmi stă în putinţă ca ideile si proiectele gândite în cadrul acestui consiliu să fie implementate cu succes. Le mulţumesc tuturor celor care au acceptat să contribuie cu experienţa si cunostintele lor la acest demers”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț. (ZCH NEWS; FOTO: Facebook)

Articolul precedentPreotul Vasile Savin, de la Dochia, destituit pentru că nu-l pomenea pe Mitropolit în slujbe
Articolul următorPrimarii de pe Valea Muntelui trebuie să mobilizeze oamenii pentru curăţenie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.