Astăzi, 7 februarie, pe la prânz, două mașini s-au ciocnit atât de puternic, încât unul dintre șoferi a fost grav rănit și preluat în comă de ambulanță. Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Fălticeni către Preuteşti, în județul Suceava.

Cel mai probabil, viteza prea mare a fost una din cauze. Imaginile sunt mai mult decât sugestive.

Unul dintre şoferi, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Suceava, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. El a fost scos de pompieri cu echipamentul pentru descarcerare. Echipajul medical a început resuscitarea șoferului și urma să-l transporte la spital. Celălalt şofer, de 38 de ani, era conştient şi cooperant, dar cu mai multe traumatisme și a fost dus la spitalul din Fălticeni.

Din primele informaţii în accident au fost implicaţi doar şoferii celor două autoturisme. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentul Fălticeni cu modulul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul acestora venind două ambulanţe ale SAJ Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „Finanțarea imparțială a educației, un obiectiv asumat de PNL Neamț”
Articolul următorFELICITĂRI 8 MARTIE SOCIETĂŢI COMERCIALE