Astăzi, 7 februarie, pe la prânz, două mașini s-au ciocnit atât de puternic, încât unul dintre șoferi a fost grav rănit și preluat în comă de ambulanță. Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Fălticeni către Preuteşti, în județul Suceava.

Cel mai probabil, viteza prea mare a fost una din cauze. Imaginile sunt mai mult decât sugestive.

FOTO: Coliziune frontală, șofer în comă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Unul dintre şoferi, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Suceava, a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii. El a fost scos de pompieri cu echipamentul pentru descarcerare. Echipajul medical a început resuscitarea șoferului și urma să-l transporte la spital. Celălalt şofer, de 38 de ani, era conştient şi cooperant, dar cu mai multe traumatisme și a fost dus la spitalul din Fălticeni.

FOTO: Coliziune frontală, șofer în comă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informaţii în accident au fost implicaţi doar şoferii celor două autoturisme. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentul Fălticeni cu modulul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul acestora venind două ambulanţe ale SAJ Suceava.

Angela Croitoru

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „Finanțarea imparțială a educației, un obiectiv asumat de PNL Neamț”
Articolul următorFELICITĂRI 8 MARTIE SOCIETĂŢI COMERCIALE