Actualizare: Polițiștii care au făcut cercetările la fața locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani, din Piatra-Neamț, conducea autoturismul pe strada Mesteacănului, la intersecția cu strada Cetatea Neamțului a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din Piatra-Neamț. „În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferului de 48 de ani și a unui bărbat de 42 de ani, din Piatra-Neamț, pasager în același autoturism. Aceștia au fost transportați la spital”, a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. În cauză a fost deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă.

****Știrea inițială****

Astăzi, 28 iunie, pe la ora 11.30, pe strada Cetatea Neamțului din municipiul Piatra-Neamț s-a produs un accident din cauza neacordării de prioritate.

Un Logan care ieșea dinspre drumul care duce la Schitul Draga a intrat pe drumul național fără să se asigure suficient și a fost izbit de autoturismul Renault care venea dinspre Târgu Neamț.

Acesta circula cu viteză destul de mare și depășea pe linia dublă continuă, potrivit martorilor oculari, astfel că n-a mai avut timp să evite coliziunea cu cealaltă mașină. Ambele autoturisme au ajuns în gardul de beton al unei case.

Șoferul Loganului și un pasager au fost răniți și au fost transportați la UPU de ambulanțe.

C.I.

Articolul precedentBacalaureat 2021: Un sfert dintre liceenii din Neamț nu s-au înscris la examen. Subiectele la limba și literatura română
Articolul următorȘtire actualizată: O mama își caută fiica, plecată de două zile de acasă. Fata a fost găsită după ce a stat la un prieten din Bacău