reclama autocenter

O bătrână de 101 ani, din comuna Băluşeni, judeţul Botoşani, şi-a văzut munca de-o viaţă ruinată de flăcări, din cauza unei defecţiuni la instalaţia electrică. Ieri, după amiază, 21 septembrie, focul s-a extins cu repeziciune în gospodăria acesteia, iar, în momentul în care au ajuns forţele de intervenţie, casa ardea în totalitate.

„Norocul ei a fost că, în momentul izbucnirii incendiului, fiul era acasă și a ajutat-o să iasă afară. Tot bărbatul a fost cel care a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bălușeni, cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, casa ardea în totalitate. Atât bătrâna, cât și fiul ei au fost evaluați, la fața locului, de către paramedici, care s-au asigurat că aceștia nu au avut de suferit de pe urma evenimentului“, a precizat locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Pompierii au evitat o explozie, extrăgând din interiorul locuinţei două butelii. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, dar casa a fost distrusă în întregime cu tot cu bunurile din interior.

Angela Croitoru

Articolul precedentIncendiu la o locuință din comuna Ceahlău
Articolul următorȘtire actualizată. Accident mortal. Un tânăr de 20 de ani călcat de mașină după ce a adormit pe șosea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.