Actualizare 22 septembrie: Judecătoria Piatra Neamţ a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pentru bărbatul de 45 de ani, bănuit de comiterea accidentului mortal din Cândeşti. Acesta este cercetat într-un dosar penal având mai multe capete de acuzare: ucidere din culpăm părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Actualizare: Ieri, 20 septembrie, şoferul ce a cauzat accidentul a fost identificat în Cândești. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din localitate.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că, la data producerii accidentului bărbatul avea permisul de conducere suspendat. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

Știre inițială: O tragedie a avut loc în comuna Cândești unde un tânăr de 20 de ani din localitate, a adormit pe şosea după ce a consumat băuturi alcoolice. El a fost lovit mortal de o maşină,  șoferul părăsind locul faptei.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 2,00, pe un drum comunal din Cândeşti.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea şoferului care a produs accidentul.  În cauză, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, iar ancheta poliţiei urmează să clarifice, cu exactitate, circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier.

Angela Croitoru

Poză ilustrativă: arhivă

Articolul precedentFoto. Bătrână de 101 ani a rămas fără casă
Articolul următorFoto. Doi bătrâni au murit în propriile case în urma incendiilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.