0:00

Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași a publicat câteva imagini astăzi, 18 iulie, la încheierea lucrărilor executate ieri pentru fețuirea drumului de pe barajul de la Bicaz (detalii aici).

Cum arată Barajul Bicaz, de pe DN 15, km 28, în urma reparațiilor asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț”, au punctat cei de la DRDP Iași în dreptul imaginilor:

Demonstrația este binevenită, cu atât mai mult cu cât ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a început astăzi, la ora 11.30, o vizită-inspecție la lucrările executate de drumari pe sectorul Piatra Neamț – Bicaz – Poiana Largului.

FOTO Asfaltare la Barajul de la Bicaz, ministrul Transporturilor vine în inspecție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnsoțit de noul director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Sorin Scarlat, de Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iași, și de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, ministrul Cuc a inspectat lucrări. ”Printre obiectivele vizate s-a aflat șantierul de pe DN 15, Poiana Largului-Bicaz, unde, în prezent, sunt executate lucrări de refacere a corpului drumului în zona afectată, înlocuirea zidului de sprijin, refacerea șanțurilor de scurgere și montarea de parapet metalic. Reamintim, Barajul Bicaz a beneficiat zilele trecute de lucrări de reparații asfaltice pe suprafețe întinse, executate în regie, de Secția de Drumuri Naționale Piatra Neamț. Menționăm că pe tronsonul Poiana Largului-Bicaz, lucrările sunt executate de asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L., S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. și S.C. DANLIN XXL S.R.L. Contractul atribuit în urma licitației are o valoare de 302.132.014,19 lei cu TVA, durata acestuia fiind de 6 luni”, informează DRDP Iași. (ZCH News)

Articolul precedentAnchetă la o tabără pentru copii
Articolul următorTrei secții închise la Spitalul Județean Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.