Un cuptor electric, care avea – se pare – o problemă, a produs un scurtcircuit într-un apartament de la parterul unui bloc din cartierul Precista din Piatra-Neamț. Siguranțele n-au funcționat și urmarea a fost un incendiu, care a afumat toată casa. Proprietarele (o femeie în vârstă și o tânără) și-au dat seama că se întâmplă ceva în momentul în care s-a oprit alimentarea cu energie electrică.

”La locul intervenției s-au deplasat 3 ofițeri și 7 subofițeri, cu două autospeciale și o ambulanță”, a declarat lt. Marcel Țepeș Bucur, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

”Au ars bunurile casnice, textilele și mobilierul din bucătărie și s-au degradat tencuiala și bunurile din încăperea alăturată”.

O bătrână de 86 de ani de la etajul I, care locuiește deasupra apartamentului în care a izbucnit incendiul, a făcut atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce-au stins incendiul, pompierii au stabilit drept cauză scurtcircuitul electric, amplificat ca efect de faptul că siguranțele erau necalibrate. (C.M.)

Articolul precedentSe caută şofer de ambulanţă la Piatra Neamţ! Vedeţi condiţiile!
Articolul următorCaptură record: 100.000 de țigarete găsite într-o mașină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.