0:00

Spectacolul de cinema „Crăciunul cu Andre Rieu”, difuzat prin satelit la cinematograful „Dacia-Panoramic” din Piatra Neamț, ca de altfel în alte numeroase cinematografe din lume, a stârnit un val de entuziasm în rândul celor 260 de spectatori prezenţi duminică, 27 noiembrie, la acest eveniment.

„Mi-a plăcut foarte mult şi apreciez această idee în  mod deosebit. De vreo 10 ani nu am intrat aici şi dacă nu era acest spectacol probabil că nici nu veneam. Când am văzut câte cinematografe din lume sunt abonate la acest sistem, am realizat că e ceva extraordinar”, ne-a relatat unul dintre spectatori.

„A fost foarte frumos, dar, din păcate, s-a auzit cam tare, ar fi trebuit un ton mai jos. Ideea a fost însă foarte bună. Sperăm să mai avem parte de asemenea momente inedite”, a afirmat o doamnă între două vârste prezentă şi ea la concertul cu Andre Rieu.

Cel mai fericit era însă Victor Purice, administratorul cinematografului. „M-am dus în sală şi m-am apucat de plâns. Le mulţumesc spectatorilor care au venit. Mă bucur că i-am scos din casă şi le-am arătat că în oraş mai există un cinematograf. I-am egalat pe clujeni ca număr de bilete vândute. Au venit 260 de spectatori. De acum toate evenimentele pe care le vom avea, vor fi transmise în direct. Am achiziţionat instalaţia noastră şi nu mai depindem de nimeni. A fost superb pentru că am văzut oameni care nu au intrat de 30 de ani în cinematograf. Când i-am auzit aplaudând pentru mine a fost o mare bucurie. Vom transmite inclusiv manifestări sportive de mare interes: Campionate Mondiale, Campionate Europene, etc”. (Ana MOISE)

Articolul precedentPARLAMENTARE 2016 Cum stau candidaţii cu… integritatea!
Articolul următorFOTO 32 de medalii obţinute de gimnaştii de la CSEI „Alexandru Roşca” Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.