Actualizare: Persoana rămasă prinsă între fiarele mașinii este o femeie. În mașina pe care o conducea nu mai era nici un pasager. Pompierii de la Detașamentul Piatra-Neamț au scos-o cu greu din autoturism.

„Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au acționat pentru descarcerarea unei femei de 46 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț.
Celălaltă victimă, un bărbat de 23 de ani, a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la spitalul din Bicaz.

Forțele de intervenție au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier, pentru reluarea traficului rutier”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Din primele cercetări, polițiștii de la Bicaz au stabilit că „în timp ce un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Bicaz, conducea un autoturism pe strada Izvorul Muntelui din Bicaz, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Farcașa. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, care a adăugat că accidentul a fost anunțat inițial că s-ar fi produs pe axial.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact dacă viteza, neatenția sau probleme tehnice au fost printre cauzele acestui accident.

***Știre inițială***

Astăzi, 17 noiembrie, la prânz, două autoturisme s-au ciocnit pe axial, la Izvoru Muntelui, drumul recent modernizat.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul uneia din mașini a rămas blocat între fiare.

Pompierii de descarcerare, echipaje medicale și polițiști au fost trimiși la locul accidentului. Deocamdată nu se știe cât de grav este rănit șoferul și câte victime sunt. Vom reveni.

C.I.

Articolul precedent23 de percheziţii în Iaşi, Suceava şi Galaţi pentru contrabandă cu ţigări şi droguri
Articolul următor366 de noi infectați COVID 19 în Regiunea Moldovei