pietricica turism

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut în această dimineață, 3 ianuarie 2019, la ieșirea de pe podul de la Preluca, unde s-au ciocnit două autoturisme.

Traficul este complet blocat la ora 9.44, iar polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili cauza accidentului.

Din primele informații, rezultă că ar fi vorba despre două victime. Potrivit Luminiței Rozoschi, asistentă șefă la Serviciul de Ambulanță Neamț, cele două victime au fost transportate la UPU, la spitalul județean. Este vorba despre o femeie din Albania și o femeie din Republica Moldova. ”Ambele sunt conștiente și prezintă politraumatisme minore, adică mai multe contuzii”.

FOTO: DRDP Iași

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, ”pe DN 15, pe raza comunei Pângăraţi, judeţul Neamţ, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar”.

Polițiștii au stabilit că bărbatul care a intrat pe contrasens este un tânăr de 33 de ani, din Iași, care a pierdut controlul asupra direcției, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum. Celălalt autoturism era condus de un bărbat de 46 de ani, din Borca, iar ca pasageră era femeia de 50 de ani, din Albania. Ambii șoferi au fost testați, nu erau băuți. Vinovatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Facebook/ Marius Dragomir