ACTUALIZARE Şofer autoutilitară: “Eu veneam de la Târgu Neamţ cu autoutilitara şi a intrat frontal în mine. Pur şi simplu a intrat pe contrasens, pe sensul meu de mers. Se uita pur şi simplu la mine, şoferul autoturismului. Am încercat să evit, dar degeaba. Era singur în maşină şoferul autoturismului”. (a consemnat C.T. STURZU)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un accident rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată, s-a petrecut astăzi, 1 septembrie, în jurul orei 14, la intersecția dintre drumul național și drumul care duce spre Mănăstirea Neamț. Un autoturism VW Bora și o autoutilitară s-au ciocnit, iar unul dintre ocupanți a fost rănit.

Echipajul de descarcerare de la Detașamentul Târgu Neamț s-a dus la fața locului, dar între timp participanții la trafic reușiseră să scoată rănitul din mașină. Avea fața plină de sânge și acuza dureri. La locul accidentului s-au deplasat o ambulanță și un echipaj de poliție rutieră, care trebuie să stabilească în ce fel s-a petrecut accidentul. Vom reveni cu detalii. (ZCH NEWS)

1 COMENTARIU

  1. Nici drumul nu e din cel mai modern si nu te ajuta , intersectiile sunt din epoca de piatra , de oglinzi in locuri periculoase nici vorba etc .

Comments are closed.