0:00

Actualizare: ISU Neamț informează bărbatul rănit, în vârstă de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat transportul la spital.

Actualizare ora 12.00: Un comunicat al IPJ Neamț oferă detalii suplimentare despre accidentul produs. „Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, între două autotrenuri, unul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Bistrița Năsăud, iar celălalt condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Harghita, ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal în zona Petru Vodă. Trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea bărbatului de 30 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier”.

Aceeași sursă menționează că traficul în zonă este în continuare blocat.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal în zona Petru Vodă. Trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Purtătorul de cuvânt al DRDP Iași, Nicolae Popovici, informează că a fost vorba despre un impact frontal între 2 autotrenuri, unul gol care cobora și unul încărcat care urca. Autotrenul care cobora a intrat pe contrasens, în urma impactului soferul a decedat. Drumul este blocat de cele 2 autotrenuri și se fac măsuratori de către poliție.

Actualizare Infotrafic: „Pe DN 15B, în zona localității Petru Vodă, județul Neamț, s-a produs un accident rutier între 2 autocamioane (unul gol și unul încărcat cu lemne), care au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. În urma impactului a rezultat decesul unui conducător auto. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers”.

Știre inițială: Un accident mortal, cu cel puțin o victimă, s-a petrecut în urmă cu aproximativ jumătate de oră în zona Petru Vodă. La prima vedere, este vorba despre două TIR-uri care s-au ciocnit frontal, având probabil și viteză. Traficul în zonă este deocamdată blocat.

Știre actualizată. Foto. Accident mortal în zona Petru Vodă. Trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Accident mortal în zona Petru Vodă. Trafic blocat, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Așteptăm un comunicat oficial al Poliției.

Z.C.

Articolul precedentDosar penal pentru …o vacă curioasă!
Articolul următorPNL Neamț: „Mai bine pod la Luțca decât birou pentru baronul PSD sau porți de intrare în județ faraonice”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.