Actualizare: În accident a fost implicată și o femeie din Neamț, care a suferit „răni ușoare”. Conform informațiilor furnizate de IPJ Bacău, desfășurarea evenimentelor a fost următoarea: „un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt. 

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni”.

Actualizare: Potrivit maiorului Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, a fost un accident în lanț în care au fost implicate patru autoturisme.

Știre actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Este unul dintre cele mai grave accidente din acest an din județul Bacău. La fața locului au intervenit 13 pompieri băcăuani cu două autospeciale, una de stingere și descarcerarea și două autospeciale de primă intervenție Duster. Trei echipaje medicale ale Serviciului Județean de Ambulanță au acordat primul ajutor răniților la fața locului și au asigurat transportul acestora la spital.

Știre inițială: Un accident cumplit s-a petrecut în această după amiază, 13 aprilie, pe E 85, între localitățile Răcăciuni și Cleja, în județul Bacău.

Știre actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtire actualizată. FOTO. Accident cumplit pe E85. Trei persoane și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informații, 3 persoane au decedat în urma coliziunii, alte trei au fost preluate de echipajele de ambulanță și transportate la spital.

Vom reveni cu amănunte.

ZCH

Articolul precedentCrește viteza legală la 120 km/h pe drumurile expres
Articolul următorPachete cu alimente de bază pentru 45.000 de nemțeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.