Actualizare: Imagini de astăzi, 26 august, în care se vede cum pământul, nestabilizat, o ia la vale, în zona Broșteni.

Iată dimensiunea dezastrului de azi noapte:

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 17B dinspre Vatra Dornei spre Poiana Teiului – Neamț, prin Broșteni, este oprită de la km 44+200, Holda, din cauza căderilor masive de pietre produse încă de astă-noapte, 25 spre 26 august. După cum se poate vedea în imaginile celor de la DRDP Iași, plasele au cedat sub greutatea pietrelor.

„Traficul este închis din cauza căderii masive de pietre de pe versant care s-a produs în cursul nopții și a blocat drumul. Se fac eforturi pentru reluarea traficului, iar la fața locului sunt prezente echipe ale SDN Câmpulung Moldovenesc, ISU și Poliției pentru evaluarea situației”, precizează DRDP Iaşi.

Inițial traficul s-a desfășurat dirijat pe un singur fir, între orele 1,30 şi 3,30, însă datorită agravării situaţiei, s-a decis întreruperea în totalitate a circulaţiei. „Din cauza întunericului și a vizibilitatii reduse, nu s-a putut stabili dacă integritatea versantului permite păstrarea circulației dirijate”, au conchis reprezentanţii DRDP Iaşi.

O comisie formată din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Neamţ, Secţiei Drumuri Naţionale, Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului de Jandarmi se va întruni la faţa locului, în jurul orei 12, pentru a evalua situaţia şi a stabili măsurile ce urmează a fi luate.

Problema în zonă a apărut în luna martie a acestui an (detalii găsiţi aici )..

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentCâinii, ajutoare de nădejde, sărbătoriţi astăzi
Articolul următorDeputat Mara Calista: ”Un parteneriat onest în familie ne va aduce mulțumire și mai multă fericire”

1 COMENTARIU

  1. Cata rapiditate la comisia asta ! Doamne fereste, asa ceva mai rar !
    La fel de rapizi ca si atunci cand incaseaza salariul !

Comments are closed.