0:00

Actualizare: Imagini de astăzi, 26 august, în care se vede cum pământul, nestabilizat, o ia la vale, în zona Broșteni.

Iată dimensiunea dezastrului de azi noapte:

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 17B dinspre Vatra Dornei spre Poiana Teiului – Neamț, prin Broșteni, este oprită de la km 44+200, Holda, din cauza căderilor masive de pietre produse încă de astă-noapte, 25 spre 26 august. După cum se poate vedea în imaginile celor de la DRDP Iași, plasele au cedat sub greutatea pietrelor.

VIDEO – imagini șocante. Accesul în Neamț dinspre Vatra Dornei este oprit, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Traficul este închis din cauza căderii masive de pietre de pe versant care s-a produs în cursul nopții și a blocat drumul. Se fac eforturi pentru reluarea traficului, iar la fața locului sunt prezente echipe ale SDN Câmpulung Moldovenesc, ISU și Poliției pentru evaluarea situației”, precizează DRDP Iaşi.

Inițial traficul s-a desfășurat dirijat pe un singur fir, între orele 1,30 şi 3,30, însă datorită agravării situaţiei, s-a decis întreruperea în totalitate a circulaţiei. „Din cauza întunericului și a vizibilitatii reduse, nu s-a putut stabili dacă integritatea versantului permite păstrarea circulației dirijate”, au conchis reprezentanţii DRDP Iaşi.

O comisie formată din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Neamţ, Secţiei Drumuri Naţionale, Poliţiei Rutiere şi Inspectoratului de Jandarmi se va întruni la faţa locului, în jurul orei 12, pentru a evalua situaţia şi a stabili măsurile ce urmează a fi luate.

Problema în zonă a apărut în luna martie a acestui an (detalii găsiţi aici )..

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentCâinii, ajutoare de nădejde, sărbătoriţi astăzi
Articolul următorDeputat Mara Calista: ”Un parteneriat onest în familie ne va aduce mulțumire și mai multă fericire”

1 COMENTARIU

  1. Cata rapiditate la comisia asta ! Doamne fereste, asa ceva mai rar !
    La fel de rapizi ca si atunci cand incaseaza salariul !

Comentariile sunt închise.