0:00

Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi informează participanţii la trafic că a fost impusă o restricție de gabarit pe o lățime de 3,5 m, pe Drumul Naţional 17B, la kilometrul 85+100 – 85+200, în apropiere de satul Roșeni, comuna Poiana Teiului, din județul Neamț!

FOTO. Atenție şoferi, cad pietre! Restricţie de gabarit în satul Roșeni, comuna Poiana Teiului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Restricția a fost instituită ca urmare a căderilor de pietre de pe versant și a pericolului creat de acestea. DRDP Iași, în calitate de administrator al drumului, a îndepărtat materialul căzut, a semnalizat zona cu indicatoare de atenționare a participanților la trafic, a împrejmuit sectorul cu parapet de protecție din beton pentru a împiedica pătrunderea materialului pietros pe partea carosabilă, circulația desfășurându-se pe jumătate din partea carosabilă, dirijat prin semafoare mobile”, precizează sursa citată.

FOTO. Atenție şoferi, cad pietre! Restricţie de gabarit în satul Roșeni, comuna Poiana Teiului, ZCH NEWS - sursa ta de informații

DRDP Iași a început lucrările de expertizare a sectorului de drum pentru realizarea protecției împotriva căderilor de pietre.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenție sporită și să respecte semnificația semnalizării rutiere pentru a evita apariţia unor accidente.

Angela Croitoru

Foto: DRDP Iași

Articolul precedentAdăposturile de protecție civilă din județul Neamț
Articolul următorFOTO. Doi răniți după un accident grav la Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.