reclama autocenter

prefectul-Ilie-Mitea

* pe lângă Ilie Haralambie Mitea, au mai primit decizii de eliberare din funcţia de inspector guvernamental şi foştii subprefecţi de Neamţ Ioan Ghica şi Niculina Dobrilă

Procesul de disponibilizare în administraţia centrală afectează şi Secretariatul General al Guvernului. În “Monitorul Oficial” au fost publicate, săptămâna aceasta, decizii privind eliberarea din funcţie a 46 inspectori guvernamentali din cadrul Secretariatului General al Guvernului, informează Mediafax. Aceştia vor avea un preaviz de 30 de zile şi au fost disponibilizaţi în baza OUG 77/2013 privind concedierea a 4% dintre angajaţii din administraţia centrală. Potrivit unor estimări, în total vor fi disponibilizate circa 2.800 de persoane.

Potrivit Mediafax, dintre inspectorii guvernamentali au fost eliberaţi Ioan Ghica (fost subprefect al judeţului Neamţ în Guvernul Tăriceanu), Ilie Haralambie Mitea (fost prefect al judeţului Neamţ în Guvernul Ponta) şi Niculina Dobrilă (fost subprefect al judeţului Neamţ în Guvernul Tăriceanu). Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a explicat, pentru HotNews.ro, că până în prezent au fost propuse pentru desfiinţare 132 de posturi ocupate din administraţia centrală şi 5.700 de posturi vacante din administraţia centrală şi locală. În total ar urma să fie concediaţi 4% dintre angajaţii din administraţia centrală, circa 2.800 de persoane potrivit unor estimări. Disponibilizările se fac în discreţie totală, fiindcă se desfiinţează câteva posturi ocupate de la fiecare instituţie, în acest fel neapărând o masă critică de nemulţumiţi. Potrivit presei locale, în plin concediu, unele administraţii fierb din cauza iminenţei concedierilor şi din cauză că nu se ştie cine rămâne şi cine pleacă. (Z.C.H.)

Articolul precedentU Cluj – Ceahlăul: Egalul este exclus
Articolul următorCaruselul acuzațiilor la Borca

2 COMENTARII

  1. bine ca a plecat badea haralambie !
    acum are destul timp sa se ocupe de cazanele lui de palinca de la Sibiu !
    prietenii lui sendrea , ghica , petre ilie , etc au de unde procura palinca buna , care sa le aduca aminte de afacerile onoroase facute impreuna , sau de cele vechi pe care le mentin musamalizate si bine inchise sub lacat , ascunse de ochii celor jefuiti ..!
    sint multe de scos la iveala , fapte deosebit de grave , iar gasca este mare cu radacini peste tot !

    • Ai mare dreptate Elena!!! Un mare badaran , betiv si afacerist. Si tataia Tărâţă era pe acolo . Multumim celui care l-a mătrăşit de la Neamt.

Comments are closed.